Pitkäaikaistyöttömyys eduskunnan täysistuntopuheenvuoroissa - Si, Linda (2021)
Tämä pro gradu-tutkielma tarkastelee sitä, minkälaisia merkityksiä kansanedustajat konstruoivat pitkäaikaistyöttömyydelle eduskunnan täysistuntokeskusteluiden puheenvuoroissa ja minkälaisia retorisia keinoja he käyttävät näitä diskursseja muodostaessaan. Tutkielman aineistona käytän kahden eri lakialoitteen (HE 51/2017 vp) ja (HE 13/2020 vp) lähetekeskusteluja. Lähetekeskustelut sijoittuvat vuosille 2017 ja 2020. Aineisto on analysoitu retorisen diskurssianalyysin keinoin.