Datan laatu sähköisissä potilastietojärjestelmissä - Ikkala, Nicola (2021)
Sähköiset potilastietojärjestelmät antavat mahdollisuuden potilastietojen kattavaan tallentamiseen ja analysointiin. Data sähköisissä potilastietojärjestelmissä on merkittävässä roolissa niin potilaiden terveydenhoidon kannalta, kuin erilaisten kehitysmenetelmien suunnittelun ja toteutuksen kannalta. Tässä kandidaatintutkielmassa tutkitaan sähköisissä potilastietojärjestelmissä sijaitsevan datan laatua, sekä toimia joilla laadusta saataisiin entistä parempaa.