From a silly virus to an avalanche : the Covid-19 discourses in The Guardian's online news articles during the early epidemic - Saariniemi, Sara (2021)
The Guardian –lehden www-sivusto (theguardian.com) on yksi maailman seuratuimmista uutissivustoista. Koska sivusto on kansainvälinen ja saavuttaa laajan yleisön, sen julkaisemat artikkelit voivat vaikuttaa laajan ihmisjoukon käsitykseen ajankohtaisista tapahtumista ja ilmiöistä. Medioissa käytetyillä diskursseilla on vaikutusta oikeaan maailmaan, ja siksi on erityisen tärkeää kiinnittää siihen huomiota, miten koronavirusepidemian kaltaisia ilmiöitä käsitellään valtavirtamediassa.