Mutkien kautta voittoon - Lapinlampi, Elina (2021)
Tässä tutkielmassa katsotaan Martti Ahtisaaren matkaa Suomen tasavallan presidentiksi. Mukana on esivaalikampanjointi, vaalikampanjointi ja äänestys sekä huomiointi kuinka sekä äänestystavan ja mediamaailman muutos vaikuttivat kampanjoinnissa.