A material package for supporting pupils’ willingness to communicate with positive psychology - Hakkarainen, Anna (2021)
Luokkahuoneet ovat täynnä erilaisia oppijoita. Toiset tarttuvat innolla keskusteluharjoituksiin, kun taas toiset välttelevät vieraalla kielellä puhumista viimeiseen asti. Opettajan tuleekin keksiä keinoja rohkaista kaikki oppilaat osallistumaan keskusteluharjoituksiin omien kykyjensä mukaan. Turvallinen ja kannustava luokkahuoneilmapiiri tukee halua kommunikoida kohdekielellä.