Täydellistä puolueettomuutta vai pelkkä korulause? : Ruotsin puolueettomuuspolitiikka suomalaisissa puoluelehdissä vuonna 1948- YYA sopimuksen solmimiseen saakka - Räsänen, Tytti (2020)
Tutkimus käsittelee sitä, kuinka Ruotsin puolueettomuuspolitiikasta on uutisoitu ja keskusteltu kolmessa eri puoluelehdessä alkuvuodesta 1948.