Sormenjälkitunnistus internetin käyttäjien seuraamisteknologiana - Parviainen, Pinja (2021)
Tutkimuksessa tutkitaan sormenjälkitunnistusta käyttäjän yksityisyyden näkökulmasta. Tutkimuskysymyksiin kuuluu muun muassa: voiko sormenjälkitunnistuksella seuraamista estää ja kuinka moni sivusto käyttää sormenjälkitunnistusta. Tutkimus on suoritettu kirjallisuuskatsauksena.