”Sanotaan, että naisen euro on 83 senttiä, mutta miehen vuosi on 11 kuukautta” : tasa-arvokeskustelua HS:n ja Ylen kolumneissa - Kajanmaa, Salla (2021)
Tutkimukseni käsittelee yhteiskunnallisesti hyvinkin ajankohtaista aihetta – tasa-arvoa. Näkökulmaksi tasa-arvon tutkimiselle otan kriittisen diskurssianalyysin ja kriittisen feministisen tutkimuksen lähtökohdat. Selvitän siis yhteiskunnan valtarakenteiden näkyvyyttä kielen avulla.