"Tää on mun paikka." : Suvimäen Klubitalo ja sen merkitys jäsenilleen jokapäiväisessä elämässä - Hyttinen, Katja (2021)
Tarkastelen tutkielmassani mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostamaa yhteisöä Suvimäen Klubitaloa sekä sen merkityksiä jäsenilleen. Aineiston olen hankkinut haastattelemalla kuutta Klubitalon jäsentä. Haastattelujen lisäksi havainnoin Klubitalon arkea sekä tutustuin Klubitaloa käsitteleviin esitteisiin ja verkkosivuihin. Merkitysten kuvaamisen lisäksi tarkastelun alle tulee Klubitalo suhteessa julkiseen terveydenhuoltoon eli miten haastateltavat kertovat näistä kahdesta paikasta haastatteluissa.