Toimitusketjun kyberturvallisuusriskien hallinta ja minimointi - Palho, Kalle (2021)
Toimitusketjun kyberturvallisuusriskien hallinta ja minimointi on globaalisti niin kaupallisia kuin ei-kaupallisia osapuolia vahvasti koskettava aihe nyt ja tulevaisuudessa. Tässä kandidaatintutkielmassa perehdytään toimitusketjun kyberturvallisuuden- hallintaan sekä lisäämiseen. Tämä kandidaatintutkielma on muodoltaan narratiivinen, kuvaileva kirjallisuuskatsaus, jonka tarkoitus on antaa laaja kuva käsiteltävästä aiheesta helppolukuisessa muodossa. Tut-kielman keskeisimmät löydöt ovat mikä on toimitusketjujen kyberturvalli-suuden nykytila ja kuinka sitä hallitaan sekä miten toimitusketjujen kyber-turvallisuustasoa voidaan parantaa. Tutkimuksessa havaitaan myös, että yhtä yhtenäistä mallia toimitusketjun kyberturvallisuuden hallintaan ei ole ja jat-kotutkimusta tältä osin tarvitaan.