Haku- ja suosittelujärjestelmät : toiminta ja vaikutus Amazonin verkkomarkkinoilla - Sillanpää, Riikka (2021)
Kandidaatin tutkielmassa tarkastellaan haku- ja suosittelujärjestelmiä ja niiden toimintaa. Järjestelmiä keskitytään tutkielmassa tarkastelemaan verkkokauppojen ja varsinkin Amazonin verkkokaupan kontekstissa. Myös haku-ja suosittelujärjestelmien mahdollista vaikutusta verkkokauppojen kilpailuun käsitellään.