Kitaraoppilaan toiveiden ja tavoitteiden vaikutus opiskelumotivaatioon - Veijonen, Konsta (2021)
Miksi joidenkin oppilaiden käydessä kitaratunneilla opettajalla on toisinaan todella haastavaa yrittäessään motivoida oppilasta kitaransoiton pariin, ja miksi toisaalta toisten oppilaiden suhteen tilanne tuntuu olevan täysin päinvastainen? Mitkä tekijät saavat oppilaan motivoitumaan kitaransoitosta ja kuinka opettajan tulisi menetellä, jotta oppilas säilyttäisi motivaationsa?