Peilineuronihypoteesi musiikintutkimuksessa : kartoittava kirjallisuuskatsaus - Korpelin, Jani (2021)
Tämä on kartoittava kirjallisuuskatsaus peilineuronihypoteesista musiikintutkimuksessa. Aineistonhankinta on tehty Jyväskylän yliopiston 14:sta tietokannasta. Lopulliseen tarkempaan lukuprosessiin valikoitui 94 artikkelia, jotka sijoittuvat vuosien 2004–2017 välille. Tutkimus on laadullinen ja aineistolähtöinen.