Fronesis ja draaman kirjoittaminen chatbotilla - Ådahl, Mariika (2018)
Voiko tekoälyä hyödyntävän chatbotin eli keskustelurobotin avulla kirjoittaa draamadialogia? Opettaako chatbotin kanssa kirjoittaminen minulle fronesista eli käytännön viisautta? Kandidaatintutkielmani on katsaus ja käytännön kokeilu draamadialogin kirjoittamisesta Cleverbot-nimisen chatbotin kanssa.