Laitahyökkääjien hyökkäystehokkuuden analyysi huippulentopallossa - Koponen, Susanna (2021)
Hyökkäys on olennainen suoritus lentopallossa. Hyökkäystehokkuuden perusteella voidaan erotella paremmin ja huonommin menestyneet joukkueet toisistaan. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää hyökkäystehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä sekä naisten ja miesten eroavaisuuksia huippulentopallossa.