Kemian noviisiopettajien haasteet ja tuen lähteet - Leppänen, Antti (2021)
Tutkielman kirjallisessa osassa käsitellään noviisiopettajuuden ilmiötä ja työhöntulovaiheen haasteellisuutta. Haasteiden lisäksi tutkielman kirjallisessa osassa käsitellään noviisiopettajien haasteisiin vastaavia selviytymiskeinoja ja ratkaisuja sekä työn voimavaroja ja tuen lähteitä.