_version_ 1799745045666988032
annif_keywords_txtF_mv kouluruokailu alakoulu koululaiset koulut peruskoulu
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p8950 http://www.yso.fi/onto/yso/p21828 http://www.yso.fi/onto/yso/p16485 http://www.yso.fi/onto/yso/p386 http://www.yso.fi/onto/yso/p2518
author Kontiainen, Anu
author2 Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta Faculty of Education and Psychology Opettajankoulutuslaitos Department of Teacher Education Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Luokanopettajakoulutus Teacher Education 103
author_facet Kontiainen, Anu Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta Faculty of Education and Psychology Opettajankoulutuslaitos Department of Teacher Education Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Luokanopettajakoulutus Teacher Education 103 Kontiainen, Anu
author_sort Kontiainen, Anu
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Opettajankoulutuslaitos
faculty_txtF Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta
first_indexed 2021-06-24T20:01:47Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista</title><creator>Kontiainen, Anu</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Education and Psychology</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Opettajankoulutuslaitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Teacher Education</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Luokanopettajakoulutus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Teacher Education</contributor><contributor type="oppiainekoodi">103</contributor><subject type="other">kouluruokailukokemukset</subject><subject type="other">kouluruokailun j&#xE4;rjest&#xE4;minen</subject><subject type="other">oppilasn&#xE4;k&#xF6;kulma</subject><subject type="other">kouluruokailun kehitt&#xE4;minen</subject><subject type="yso">kouluruokailu</subject><subject type="yso">ravitsemuskasvatus</subject><subject type="yso">oppilaat</subject><subject type="yso">ruokakasvatus</subject><subject type="yso">alakoulu</subject><available>2021-06-24T06:44:53Z</available><issued>2021</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/76833</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202106244028</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202106244028</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/76833/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202106244028.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202106244028.pdf" type="application/pdf" length="1103448" sequence="1"/><recordID>123456789_76833</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_76833
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:04:51Z
main_date 2021-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2021
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/76833\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202106244028.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202106244028.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 103
publication_first_indexed 2021-06-24T20:01:47Z
publishDate 2021
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Kontiainen, Anu Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista kouluruokailukokemukset kouluruokailun järjestäminen oppilasnäkökulma kouluruokailun kehittäminen kouluruokailu ravitsemuskasvatus oppilaat ruokakasvatus alakoulu
subject_txtF Luokanopettajakoulutus
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_76833&index=0&size=large
title Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista
title_full Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista
title_fullStr Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista
title_full_unstemmed Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista
title_short Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista
title_sort alakoulun 5 6 luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista
title_txtP Alakoulun 5.-6. luokkalaisten ajatuksia kouluruokailuista
topic kouluruokailukokemukset kouluruokailun järjestäminen oppilasnäkökulma kouluruokailun kehittäminen kouluruokailu ravitsemuskasvatus oppilaat ruokakasvatus alakoulu
topic_facet alakoulu kouluruokailu kouluruokailukokemukset kouluruokailun järjestäminen kouluruokailun kehittäminen oppilaat oppilasnäkökulma ravitsemuskasvatus ruokakasvatus
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/76833 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202106244028
work_keys_str_mv AT kontiainenanu alakoulun56luokkalaistenajatuksiakouluruokailuista