Miten eräs elokuvakäsikirjoitus syntyi : teknisen kirjoittajan tie käsikirjoittamiseen - Huhtanen, Kirsi (2021)
Tutkielma on autoetnografinen tapaustutkimus, jonka aineistona oli työskentelypäiväkirja. Pidin päiväkirjaa tätä tutkielmaa varten kolmen vuoden ajan kirjoittaessani elokuvakäsikirjoitusta. Kirjoitusprosessin tarkoituksena oli harjoitella minulle uutta luovan kirjoittamisen muotoa – käsikirjoittamista.