Kiinan keisarin palatsinaiset Zhou Fangin kuvaamana Tang-dynastian taiteessa - Torittu, Jade (2021)
Tutkielmassa analysoidaan Zhou Fangin taideteoksia Tang-dynastian ylhäisönaisista. Tutkielmassa selvitetään taideteosten kautta naisen asemaa palatsissa. Tarkastelu tehdään aikalaisen taiteilijan Zhou Fangin teosten kautta käyttäen ikonografista tutkimusmenetelmää. Lisäksi naisen roolia katsotaan sukupuolentutkimuksen näkökulmien kautta.