Johan Galtungin konfliktin käsite ja konfliktinratkaisun keinot - Peltola, Elsa (2021)
Konfliktien ja konfliktinratkaisun tarkastelu on tärkeää maailmassa, jossa erilaisten konfliktien määrä on valtava ja yhteiskunnat ovat yhä jakaantuneempia. Tämä tutkielma osallistuu tähän tieteelliseen keskusteluun tarkastelemalla norjalaisen rauhantutkija Johan Galtungin konfliktin käsitettä sekä hänen esittämiään konfliktinratkaisun keinoja.