Measuring customer experience using Net Promoter Score (NPS) : Case public healthcare organizations in Finland - Viitanen, Lauri (2021)
Terveyspalveluita tuottavat organisaatiot ovat enenevissä määrin kiinnostuneita asiakastyytyväisyyden mittaamisesta ja kokemustiedon hyödyntämistä operatiivisen toiminnan kehittämisessä. Systemaattinen palautteen keruu ja mittaristojen kuten suositteluindeksin (Net Promoter Score, NPS) käyttö eivät kuitenkaan ole vielä vakiintuneita.