Межкультурность и управление клиентским опытом в социальных сетях – сравнительный анализ маркетинговых коммуникаций в финском и российском культурном контексте - Sahlberg, Muusa (2021)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastelen eroja erään Suomessa toimivan yrityksen markkinointiviestinnässä Facebookissa ja VKontaktessa suomalaisille ja venäläisille kuluttajille. Tutkimuksen kohteena on erityisesti erot kielenkäytössä eri kulttuurikonteksteissa. Tutkimuksessa tarkastelen niin näitä kielellisiä eroja, kuin myös syitä niiden takana. Lisäksi pohdin, millaista brändi-imagoa yritys rakentaa sosiaalisen median markkinoinnin avulla.