Vanhusten hoivapalvelut Suomessa : eduskunnan oikeusasiamiehen huomioita vanhusten kohtelusta ja kaltoinkohtelusta - Stenman, Salla (2021)
Tutkimus käsittelee vanhusten hoivapalveluja Suomessa. Aineistona on 30 eduskunnan oikeusasiamiehen raporttia ennaltailmoittamattomista tarkastuskäynneistä hoivapalveluyksiköihin eri puolelle Suomea. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, mitä raporteista käy ilmi koskien vanhusten kohtelua ja mahdollista kaltoinkohtelua hoivapalveluyksiköissä.