Pienten asiantuntijayritysten ilmastovaikutukset : tapaustutkimus - Ankkuri, Tero (2021)
Ilmastonmuutoksen ollessa yksi aikamme suurimpia uhkia ja haasteita, se ei ole ainoastaan yksittäisten teollisuudenalojen tai maiden vastuulla, vaan on luonteeltaan globaali ongelma ja vaatii kollektiivista toimintaa. Tietotyön määrän huomattava kasvu viime vuosikymmeninä vaatii, että sen ilmastovaikutukset pyritään tunnistamaan.