Valmistumisaikaan vaikuttavat tekijät : elinaika- ja ryhmittelyanalyysin sovellus - Hästbacka, Heli (2021)
Tämän tutkielman tarkoituksena on mallintaa Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden valmistumisaikoja ryhmittelyanalyysin ja elinaika-analyysin keinoin. Valmistumisaikana tarkastellaan aikaa opintojen aloittamisesta luonnontieteiden kandidaatiksi valmistumiseen saakka. Valmistumisaikaa pyritään selittämään ylioppilasarvosanojen ja muiden hakuvaiheen muuttujien avulla.