„Sexarbeiterinnen, eine Bezeichnung, die Prostituierte bevorzugen“ : Korpusanalyse der Wörter Sexar-beiter/in und Prostituierte/r im Deutschen und Schwedischen - Panula-Ontto, Jenni (2021)
Tässä saksan kielen ja kulttuurin maisterintutkielmassa sekä ruotsin kielen sivututkielmassa tutkittiin sanojen seksityöntekijä ja prostituoitu merkityssuhteita saksan ja ruotsin kielissä korpusmateriaalin pohjalta. Saksan- ja ruotsinkieliset sanakirjat tarjoavat hyvin vähän tietoa sanoista Sexarbeiter/in ja sexarbetare. Erityisesti näiden sanojen semanttinen suhde sanoihin Prostituierte/r ja prostituerad jää sanakirjoissa epäselväksi.