Luottamuksen luominen verkkosivuilla - Kangas, Maria (2021)
Tämä tutkielma käsittelee luottamusta verkkosivuilla, siihen liittyviä haasteita ja keinoja luotettavan verkkosivun rakentamista varten. Tutkielmassa keskitytään luottamukseen, verkkosivuilla piileviin uhkiin ja sivujen luotettavuutta luoviin piirteisiin.