Use of music in EFL learning : students’ perspective - Manninen, Reetta (2021)
Tässä tutkielmassa tarkasteltiin opiskelijoiden näkemyksiä musiikin käytöstä englannin opiskelussa. Musiikin ja kielen yhteyksiä on tutkittu laajasti, ja on todettu, että musiikki on monipuolinen työkalu kielten opiskelussa. Opiskelijoiden näkökulmasta aihetta on kuitenkin tutkittu hyvin vähän. Tässä tutkielmassa selvitettiin, millaisia kokemuksia opiskelijoilla on musiikin käyttämisestä englannin opiskelussa vapaa-ajalla sekä koulukontekstissa, millaisia hyötyjä he näkevät musiikilla olevan englannin oppimisessa ja mitä muita toiveita tai ideoita heillä on liittyen musiikin käyttöön englannin oppitunneilla.