Vakuutusyhtiössä työskentelevien milleniaalien työodotusten toteutuminen : palveluneuvojien vähäinen autonomia ja työn paineet - Järvinen, Karoliina (2021)
Selvitän tapaustutkimuksessani, mitä vuosina 1980–1995 syntyneet milleniaaleihin eli Y-sukupolveen kuuluvat vakuutusyhtiön palveluneuvojat odottavat työltään ja erityisesti työn autonomialta. Kartoitan puolistrukturoidulla haastattelulla myös näiden kuuden vakuutusyhtiön asiakaspalvelun parissa työskentelevän naisen kokemia työn paineita, kuten kiireistä työtahtia ja työn tehostamiseen liittyviä muutoksia, sillä ne on tunnistettu vakuutusalalla jaksamisongelmiksi ja saattavat näin vaikuttaa myös kokemukseen odotusten toteutumisesta.