Monimuotoinen uskomuksen käsite : dispositionalismin ja interpretationismin yhteensovittelua - Sundquist, Vili (2021)
Tutkielmassa tarkastellaan uskomuksen käsitettä monimuotoisena dispositiona. Tarkoituksena on analyyttiselle filosofialle tyypillisin keinoin tarkastella, vertailla ja yhteensovitella erilaisia uskomukset dispositionaalisina hahmottavia lähestymistapoja, pääasiassa dispositionalismia ja interpretationismia.