Prosessidraama lapsikuoron työskentelytapana - Honkanen, Sarri (2021)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena on selvittää, voiko prosessidraamaa käyttää työskentelytapana lapsikuorossa ilmaisun tukemisen apuna ja ohjelmistoon tutustumisessa. Tutkimus pyrkii myös kartoittamaan, millainen prosessidraama soveltuu käytettäväksi lapsikuoroon. Prosessidraama on draamakasvatuksen genre, jossa ryhmä työskentelee yhteistoiminnallisesti opettajan suunnitteleman episodimaisen draamatarinan parissa.