Elements of Participation in the Third Sector : Case Paremmin Yhdessä Ry - Päivinen, Kaarina (2021)
Tässä tapaustutkimuksessa selvitetään, mitkä tekijät tukevat Paremmin yhdessä -yhdistyksen osallistumista kolmannella sektorilla tapahtuvaan palveluiden tuottamiseen. Tutkimuskysymyksenä on, mitkä tekijät edistävät kolmannen sektorin yhdistyksen ja sen toimintaan osallistuvien kansalaisosallistumista. Tutkittava tapaus on yhdistys, jonka toiminta ei perustu voitontavoitteluun, vaan yhdenvertaisen, kunnioittavan ja yhteisöllisen toiminnan edistämiseen toiminta-alueellaan Keski-Suomessa. Yhdistys on erikoistunut monikulttuurisuuteen ja maahanmuuttoon liittyviin tehtäviin.