ERP-järjestelmän valinta liiketoimintaprosessien uudelleensuunnittelun näkökulmasta PK-yrityksissä - Moilanen, Toni (2021)
Huolellisen järjestelmän valinnan avulla ERP-järjestelmähankkeita voidaan helpottaa. Liiketoimintaprosessit määrittelevät suurelta osin ERP-järjestelmän vaatimukset, minkä vuoksi liiketoimintaprosessit tulisi kartoittaa. ERP-järjestelmähankkeet voidaan nähdä mahdollisuutena tehostaa liiketoimintaprosesseja, minkä vuoksi olemassa olevien prosessien huolellinen tarkastelu voi johtaa suurempiin hyötyihin uuteen järjestelmään siirryttäessä.