The cool girl cult : Glossier and building brand identity on Instagram - Kääriäinen, Pauliina (2021)
Sosiaalinen media on nykyään tärkeä osa markkinointia ja brändien imagonrakennusta. Pienikin yritys voi nousta kulttimaineeseen oikeanlaisella imagonrakennuksella ja viestinnällä. Nykysukupolvet odottavat tukemiltaan yrityksiltä erilaista viestintää kuin ennen. Ostopäätökset tehdään kasvavissa määrin sosiaalisen median perusteella, mikä on saanut brändit siirtämään markkinointiaan yhä enemmän eri sosiaalisen median alustoille.