Business Majors’ Attitudes to and Beliefs about the English Language - Turunen, Sara (2021)
Maisterintutkielma tutkii kauppatieteiden opiskelijoiden asenteita ja uskomuksia englannin kielestä yritysmaailmassa. Keskeisenä käsitteenä tutkimuksessa toimi BELF (Business English as Lingua Franca). Käsite tarkoittaa yritysmaailmassa käytettävää englannin kieltä, kun kanssakäymisessä osapuolet eivät jaa samaa äidinkieltä tai englantia äidinkielenään.