Finnish upper-secondary school students’ perspectives on the benefits of gaming for their English proficiency - Hemminki, Aleksi (2021)
Digitaalisten pelien pelaaminen on Suomessa ja maailmalla yksi suosituimmista ja nopeimmin kasvavista vapaa-ajan harrastuksista. Suurin osa suomalaisista nuorista pelaa tai on joskus pelannut digitaalisia pelejä englanniksi, jolla on myös havaittu olevan positiivisia vaikutuksia englannin kielen oppimiseen niiden motivoivan ja merkityksellisen luonteen ansiosta (esim. Chik 2020, Reinhardt 2018).