Vaikuttaako kokemus? : integroiva kirjallisuuskatsaus huumeidenkäyttäjien kokemusasiantuntijuudesta - Pessala, Minna (2021)
Tutkimukseni tarkoituksena oli kuvata huumeidenkäyttäjien kokemusasiantuntijuutta integroivan kirjallisuuskatsauksen menetelmällä. Kokemusasiantuntija on tutkimuksessani ihminen, jolla on omaa kokemusta huumeidenkäytön aiheuttamista päihdeongelmista, joko niistä kärsivänä, niistä toipuneena tai palveluita käyttäneenä.