Apteekin ja kotihoidon välisen tuotteiden tilaus-toimitusketjun työnkulut ja tilausjärjestelmän kehittäminen - Puumala, Petra (2021)
Tutkielmassa kartoitettiin apteekin ja kotihoidon välisen tuotteiden tilaus- ja toimitusketjun nykytilan työnkulku ja kehitettiin tavoitetilan työnkulku toiminnan osittaiseksi automatisoimiseksi. Lisäksi selvitettiin tilaustietojärjestelmälle tarvittavat käyttäjäroolit ja kohderyhmien tarpeisiin pohjautuvat vaatimukset. Näillä pyritään vastaamaan sosiaali- ja terveysalan tarpeisiin vapauttaa henkilöstöresursseja hoitotyöhön.