Sustainable business practice and case study of sustainable organic farms in Nepal - Karki, Bharosha (2021)
Kestävyydestä on tullut tärkein aihe tällä hetkellä. Kehittyvät ja pitkään toimivat yritykset haluavat olla kestäviä ja ovat pyrkineet sen saavuttamiseen. Alun perin yritysten maine oli kestävä, mutta nyt ne ovat ymmärtäneet sen merkityksen ja pyrkineet minimoimaan ympäristövaikutukset, maksimoimaan talouden ja parantamaan sosiaalisia vaikutuksia. Yritykset ovat yrittäneet parhaansa mukaan kestävän muutoksen aikaansaamiseksi kestävän teknologian rakentamisesta kestävän ruoan tuottamiseen sekä hyvään henkilöstöhallintoon. Nepal on kehitysmaa, jossa pääasiallinen tulonlähde on maatalous. Maatalouden ala on valtava keino tukea nepalilaisia, ja monet ihmiset ovat edelleen täysin riippuvaisia maataloudesta toimeentulonsa puolesta. Kuluttajien tietoisuuden kasvaessa luomutuotteiden kysyntä kasvaa Nepalissa nopeasti, mikä edistää luomutilojen perustamista. Teoreettisessa osassa selitetään kestävyys ja kestävä liiketoimintakäytäntö yleensä. Tästä lähtien on tutkittu kestäviä käytäntöjä ympäri maailmaa ja kuinka se resonoi Nepalin merkittävien luomutilojen käytäntöjen kanssa. Tässä tutkimuksessa on analysoitu kestävän kehityksen käytäntöjä eri luomutiloilla. Vaikka kestävyys on uusi ilmiö Nepalissa, eikä kaikki yritykset sovita kestävyyttä. Pääajatuksena oli analysoida mitä kestäviä käytäntöjä syntyy luomutiloilla, mitkä ovat nykyiset haasteet ja miten se voidaan ratkaista ehdotetulla kehyksellä. Tutkimustulos osoittaa erilaisten orgaanisten tilojen tuloksen ja niiden kestävyysvalinnat. Eri tyyppisiä ongelmia ja ratkaisuja analysoitiin ja suunniteltiin käsitteellinen kehys, jossa otetaan huomioon erilaiset tekijät ja nykytilanne, jotka voidaan toteuttaa maatilojen kestävyyden parantamiseksi.