Yrittäjyysvalmiudet kauneusalan opiskelijoilla 2. opintovuonna - Luoto, Marika (2021)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tarkastelen ammatillisen toisen asteen kauneudenhoitoalan opiskelijoiden yrittäjyysvalmiuksia opiskeluiden aikana. Lisäksi tämän opinnäytetyön tarkoitus on herättää keskustelua yrittäjyyden tai oikeammin yritteliäisyyden tärkeydestä kauneudenhoitoalan opintojen hakuprosessin alkumetreiltä lähtien. Tämän tutkimuksen keskiössä on kauneudenhoitoalan opiskelijoiden yrittäjyysvalmiudet opintojen 2. vuoden aikana. Tutkimuksen tarkoituksena on avata nuorten omaa käsitystä omista yrittäjyysvalmiuksistaan sekä unelmistaan opintojen jälkeen.