Johtajien käsityksiä työn merkityksellisyydestä ja Työn merkitysten ja täyttymysten -kyselyn hyödyntämisestä johtamisessa - Tossavainen, Anssi; Konsti, Sanna (2021)
Tämän laadullisen pro gradu -tutkielman tavoitteena oli tarkastella johtajien käsityksiä työn merkityksellisyydestä ja sen johtamisesta sekä Työn merkitysten ja täyttymysten -kyselyn hyödyntämisestä työn merkityksellisyyden johtamisessa. Tutkielman empiirinen aineisto koostuu 22 puolistrukturoidusta teemahaastattelusta, joita on analysoitu fenomenografisella tutkimusotteella. Haastatteluaineistosta on tunnistettu merkityksellisiä ilmauksia, joista on edetty kategorioiden ja ylempien kuvauskategorioiden muodostamiseen.