Keskijohdon vuorovaikutusosaaminen organisaation kriisitilanteessa : itseopiskelumateriaalin laatiminen keskijohdolle - Ahonen, Marianna (2021)
Tässä työnäytetyyppisessä opinnäytetyössä, jonka tavoitteena on tarkastella työelämän vuorovaikutusosaamisen kehittymisen ja kehittämisen teoreettisia lähtökohtia keskijohdon sekä kriisiviestinnän kontekstissa, suunniteltiin keskijohdolle tarkoitettu itseopiskelumateriaali kriisiviestintään liittyvän vuorovaikutusosaamisen kehittämiseksi.