Suomeen ja Eurooppaan sijoittavien sijoitusrahastojen suoriutuminen 2007-2017 - Hohtela, Jani (2021)
Tässä pro gradu -tutkielmassa on tutkittu Suomeen ja Eurooppaan sijoittavien sijoitusrahastojen suoriutumista vuosina 2007–2017. Menestystä on mitattu suhteessa vertailuindeksiin ja samalla on tarkasteltu volatiliteetin ajoittamista. Saatuihin tuloksiin on sovellettu bootstrap-estimointia, jolla on selvitetty mikä osuus tuurilla ja sattumalla on tuloksiin.