On ero miehellä ja miehellä : Kielitoimiston sanakirjan mieskuva - Huupponen, Krista (2021)
Tämän maisterintutkielman aihe on Kielitoimiston sanakirjan (2018) mieskuva. Tutkimus asettuu eräänlaiseksi jatkumoksi suomen kielen yksikielisten sanakirjojen tutkimukselle, joissa on tutkittu mies- ja naiskuvia.