Overlapping talk in ELF team meetings - Luoma, Josefiina (2021)
Tutkimuksen tarkoituksena on saada selville, kuinka Englantia toisena kielenä käyttävät henkilöt puhuvat päällekkäin tiimitapaamisissa. Tutkimuksessa tarkkaillaan 1) minkälaisina funktioina päällekkäin puhuminen ilmenee ja 2) siihen eroaako tämä aikaisemmissa tutkimuksissa löydettyihin toimintamalleihin. Alan aikaisemmissa tutkimuksissa data koostuu pitkälti Englantia ensimmäisenä kielenä puhuvista henkilöistä tai sitten Englantia opiskelevista henkilöistä.