Uusliberalistiset hyvinvointikäsitykset ja hallintakeinot wellnessblogeissa - Tolonen, Annabella (2021)
Tässä työssä tarkastellaan wellness- ja hyvinvointiblogien uusliberalistisia tapoja suhtautua terveyteen sekä hallita omaa hyvinvointia ja terveyskäyttäytymistä. Keskeisenä näkökulmana työssä esiintyy nykyisen wellness-kulttuurin tapa nähdä yksilö jatkuvasti kehittyvänä parempana versiona itsestään. Wellness-ilmiössä näkyy myös terveystietoisuusajattelu, jossa kokonaisvaltainen hyvinvointi nähdään tärkeimpänä tavoitteena elämässä, johon tulee pyrkiä arjessa jatkuvasti.