Metaforer och teman i Kents låttexter - Tynkkynen, Maiju (2021)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena oli selvittää, millaisia metaforia ruotsalaisen Kent-bändin lyriikoissa käytetään, millaisia teemoja ne sisältävät, millaisiin konteksteihin ne liittyvät, ja kuinka metaforat voivat vaikuttaa sanoitusten tulkintaan. Tarkoitus oli jakaa metaforat erilaisiin ryhmiin niiden sisältämien teemojen mukaan. Vaikka tarkoituksena on tutkia juuri metaforien teemoja eikä yleisesti teemoja sanoituksissa, metaforia ei ole kuitenkaan irrotettu kontekstista, sillä metaforaa ympäröivällä tekstillä on suuri vaikutus sen tulkintaan.