Kokemus kehollisista oppimismenetelmistä pianonsoiton opetuksessa - Helin, Saana (2021)
Tutkimukseni tarkastelee kolmen tutkimusinformanttina toimineen soitto-oppilaan kokemuksia ohjaamiltani pianotunneilta, joiden keskiössä oli kehontiedon lisääminen kehollisten oppimismenetelmien avulla. Työni tavoitteena oli kartoittaa kehollisen oppimiskäsityksen merkitystä pianonsoiton oppimisen kontekstissa ja selvittää, miten kehontiedon lisääminen voi tukea pianonsoiton oppimista ja soittoharrastuksen mielekkyyttä.