La corrupción - un miembro de la familia : korruptiokokemukset meksikolaisten arkielämässä 1960–2020 - Kekäläinen, Viivi (2021)
Kandidaatintyö käsittelee korruptiokokemuksia meksikolaisten arkielämässä vuosina 1960–2020 keskittyen siihen, miten kokemukset vaihtelevat eri elämänvaiheiden ja alueiden välillä, miten kokemukset ovat muuttuneet aikojen saatossa sekä millaisia vaikutuksia korruptiolla on ollut/on edelleen meksikolaisten arkeen.