Luottamus hajautetuissa tiimeissä : systemaattinen kirjallisuuskatsaus - Hietamies, Kukka-Maaria (2021)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena oli kuvata ja jäsentää, millaisin tutkimusasetelmin luottamusta hajautetuissa tiimeissä on tutkittu sekä millaisia tutkimustuloksia luottamuksesta hajautetuissa tiimeissä on saatu viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Tutkimusmenetelmäksi valikoitui systemaattinen kirjallisuuskatsaus ja tutkimusaineisto analysoitiin vaiheittain. Tutkielman aineisto koostui 28 englanninkielisestä empiirisestä tutkimusartikkelista, jotka olivat vertaisarvioituja.